nieuws

OP FACEBOOK en INSTAGRAM STAAN STEEDS DE LAATSTE NIEUWTJES! 

 

2 en 3 december: INVERNO: Winterevent met buitenkeuken, live cooking, speciale wijnen en heerlijke gerechten bereid door Peter en Luc. 

Winterevent; op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 16.00 uur.  M.m.v. Laurent Smedts, bijzondere wijnen en Quan garden art. We zullen dan allerlei gerechten maken m.b.v. de barbecue van Quan.

We stellen voor deze dagen een speciaal menu samen. U kunt kiezen uit een aantal gerechten (vlees/vis/vegetarisch) en kunt zelf het aantal gangen bepalen dat u wilt eten.  Dit kan in combinatie met een wijnarrangement, maar u kunt ook de wijnen per glas of fles bestellen evenals alle andere drankjes uiteraard. De prijs voor een menu van 5 gangen is € 45.00, dit is dezelfde prijs als het menu van de Chef dat we normaal op de kaart hebben staan.

 

Kerstmis 2017;

We zijn eerste kerstdag open voor diner van 13.00 uur tot 17.30 uur en daarna weer vanaf 19.00 uur. Tweede kerstdag kunt u bij ons terecht vanaf 18.00 uur. 24 december en 31 december zijn we gesloten. (beide dagen zijn gereserveerd)

 

CADEAUTIPS:

Dinercheques, huisgemaakte chutney's, gemarineerde olijven, jam, diverse soorten olijfolie, Trencello. Ook erg leuk om als cadeau te geven.