menu van de chef

Een 5 gangen specialiteiten menu waarin we veelal gebruik maken van streekproducten die we voorzien van een mediterraan tintje. Uit elk blokje van 3 gerechten kunt u er één uitzoeken.

De prijs van dit menu bedraagt:  € 45,00

 * Carpaccio: van ossenhaas- pijnboompitten- parmezaan- dressing

* Bombe van gerookte zalm: vissalade- wakamé- mierikswortel

* Crème brûlée van geitenkaas: van de Bokkesprong- rucolasalade   

 

* Duo van wild zwijn: coppa- gekookte ham- dadel- honing- salade

* Coquille: gegrild- witlof- roomsaus- reepjes ham          

* Paddenstoelensoep: gebonden- shii take- oesterzwam- eekhoorntjesbrood    

 

* Wildkroketje: cranberries- mosterdsaus

* Gegrilde garnalen: pittig- knoflook- peper- venkel- kruiden

* Risotto met truffel: diverse soorten paddenstoelen- rucola- tijm  

 

* Combinatie van wild: medaillon van wild zwijn- hazenpeper

* Ossenhaas: medaillon- pesto- zongedroogde tomaat

* Verse dagvisfilet: gegrild- witte wijnsaus- verse kruiden

* Pasta (linguine): pittig- tomaat- knoflook- kruiden- spinazie- Parmezaan    

 

* Dessert Vitellius: verrassend dessert van de week

* Kaasplankje: 3 soorten- binnen en buitenlandse kazen

* Koffie Vitellius: koffie compleet