menu van de chef

Een 5 gangen specialiteiten menu waarin we veelal gebruik maken van streekproducten die we voorzien van een mediterraan tintje. Uit elk blokje van 3 gerechten kunt u er één uitzoeken.

De prijs van dit menu bedraagt:  € 45,00

* Carpaccio: van ossenhaas- pijnboompitten- parmezaan- dressing

* Verse tonijn: rauw gemarineerde asperges- crème van groene kruiden- zwarte olijven

* Salade mozzarella: oranje paprika- tomaat- rucola- basilicum

 

* Aspergekroketje: Lomo de Peel (Edelbrons)- mayonaise

* Coquilles: aspergepunten- saus van wakamé- pancetta (Edelbrons)

* Aspergesoep: licht gebonden- ei- peterselie

 

* Livarham met asperge: ingepakt- krieleitje- botersaus

* Zalmfilet: gegrild- groentenrolletje- sojasaus- gember

* Risotto met asperges: tomaat- rucola- parmezaan

 

* Kalfshaas: medaillon- bearnaisesaus- roergebakken asperges- aardappel

* Verse dagvisfilet: gegrild- roergebakken asperges- verse kruiden

* Groentenschotel: asperges- courgette- tomaat- venkel- gegrild- geitenkaas

 

* Dessert Vitellius: verrassend dessert van de week

* Kaasplankje: 3 soorten- binnen en buitenlandse kazen

* Koffie Vitellius: koffie compleet