menu van de chef

Een 5 gangen specialiteiten menu waarin we veelal gebruik maken van streekproducten die we voorzien van een mediterraan tintje. Uit elk blokje van 3 gerechten kunt u er één uitzoeken.

De prijs van dit menu bedraagt:  € 45,00

* Carpaccio: van ossenhaas- pijnboompitten- parmezaan- dressing

* Gerookte zalm: mierikswortel- mousse- kruiden- limoen- ui

* Salade caprese: buffelmozzarella- tomaat- rucola- basilicumdressing

 

* Steak tartaar: ossenhaas- augurk- mosterd- ei- kappertjes- sjalotjes

* Garnalenkroket: Hollandse garnalen- mayonaise- peterselie            

* Soep van oranje paprika: krokant van gerookte paprika- paprikaijs

 

* Risotto met ossenhaas: krokant van Livar Sjink- paddestoelen

* Gegrilde garnalen: knoflook- peper- sereh

* Risotto met venkel: geitenkaas- Spaanse peper- limoen

 

* Kalfshaas: medaillon- Siciliaanse Caponata- pesto- pasta

* Verse dagvisfilet: gegrild- witte wijnsaus- groenten- verse kruiden

* Spaghetti: Siciliaanse Caponata (aubergine, ui, olijven, tomaat, kappertjes)

 

* Dessert Vitellius: verrassend dessert van de week

* Kaasplankje: 3 soorten- binnen en buitenlandse kazen

* Koffie Vitellius: koffie compleet