menu van de chef

Een 5 gangen specialiteiten menu waarin we veelal gebruik maken van streekproducten die we voorzien van een mediterraan tintje. Uit elk blokje van 3 gerechten kunt u er één uitzoeken.

De prijs van dit menu bedraagt:  € 45,00 

* Carpaccio: pijnboompitten- Parmezaan- dressing- rucola

* Vitello tonnato: kalfslende- tonijnmayonaise- kappertjes- paprika

* Salade met mozzarella: buffelmozzarella- tomaat- basilicum- olijven

 

* Vijg met pancetta: uit de oven- chutney- Parmezaan

* Garnalenkroketje: Hollandse garnalen- mayonaise- peterselie

* Limburgse mosterdsoep: gebonden- Gulpener mosterd- spekjes     

 (deze soep kan ook vegetarisch geserveerd worden)

 

* Risotto met lamsfilet: lamshaas- tijm- rode wijn

* Gegrilde garnalen: pittig- knoflook- verse kruiden- venkel

* Lasagne van aubergine: tomaat- pesto- linzenpuree- kruiden- Parmezaan

 

* Ossenhaas: medaillon- pepersaus- puree- groenten

* Visfilet van de dag: verse kruiden- witte wijnsaus- groenten- pasta

* Pasta (linguine): room- paddenstoelen- truffelolie- rucola  

 

* Dessert Vitellius: verrassend dessert van de week

* Kaasplankje: 3 soorten- binnen en buitenlandse kazen

* Koffie Vitellius: koffie compleet