Groepen

Ook met een gezelschap kunt u bij ons terecht. Wel spreken we graag met u vooraf uw wensen door en stellen graag een menu voor u samen.

Onze wijnen

Onze wijnkaart bevat uitsluitend Italiaanse wijnen die wij met zorg uitzoeken. Zelf proeven we met onze medewerkers een aantal keren per jaar nieuwe wijnen en we bezoeken ieder jaar een grote proeverij van onze wijnleverancier om op de hoogte te blijven van de nieuwste wijnen, trends en ontwikkelingen. Omdat we het leuk vinden om een breed assortiment te voeren proberen we om uit zoveel mogelijk gebieden in Italië wijnen op onze kaart te zetten. Het belangrijkste voor ons is de smaak en kwaliteit van de wijn en natuurlijk moet de prijs in verhouding zijn. Zo biedt onze kaart een ruime variatie aan wijnen tussen de € 19,50 en € 52,50 per fles. Tevens zijn een tiental wijnen ook per glas te bestellen.

Menukaarten

De gerechten op de dinerkaart van Vitellius wisselen regelmatig. We hebben onder andere een 'Menu van de Chef' en diverse à la carte gerechten. Op de uitgebreide lunchkaart staan allerlei broodjes, salades en lunchgerechten met als absolute topper de Vitellius lunch, een mooi bord vol met lekkere warme en koude hapjes. 

Bekijk ons menu van de chef >>