à la carte

Voorgerechten:  

• Carpaccio:
van ossenhaas– pijnboompitten– Parmezaan- dressing € 13.50
• Gerookte eendenborst:
mousse eendenlever- stoofpeer- pancetta- paddenstoelen € 13.50
• Duo van wild zwijn:
coppa- gekookte ham- dadel- honing- salade- krokant van Parezaan € 14.00
• Gerookte zalmbombe:
vissalade- wakamé- mierikswortel

€ 13.00

• Geitenkaas crème brûlée:
van de Bokkesprong- rucola- aceto balsamico € 12.50
• Wildkroketjes:
cranberries- mosterdsaus € 10.00
• Passie voor vis:
gerookte paling- zuurkool- dille € 15.00
• Coquilles:
gegrild- roomsaus- kruiden- witlof- ham € 14.00
• Soep van paddenstoelen:
licht gebonden- eekhoorntjesbrood- shii take- oesterzwammen  € 7.00
• Wildbouillon:

goed gevuld- groenten- wildballetjes

€ 7.50

 

 

Hoofdgerechten:

  Klein: Groot:
• Verse visfilet van de dag:
gegrild- witte wijnsaus- verse kruiden € 18.00 € 22.50
• Pasta (linguine):
pittig- tomaat- knoflook- spinazie- rucola- Parmezaan € 16.00 € 18.00
• Risotto met truffel:
bloedworst- tijm- paddestoelen- rucola (vegetarisch mogelijk) € 17.00 € 20.00
• Tournedos:
medaillon van ossenhaas- pesto- zongedroogde tomaat   € 24.00
• Vitellius schotel:

reepjes ossenhaas- drie sauzen- paddestoelen

  € 24.00
• Wildschotel:
wild zwijn- hazenpeper- bloedworst van hert   € 24.50
• Hertenrugfilet:
kersen- wildsaus- puree van knolselderij- paddenstoelen   € 27.00
   

Desserts

• Tiramisu:
de klassieke – mascarpone - koffie     € 8.00
• Dessert van de week:
iedere week anders     € 8,50
• Crème brulée:
vanille – room - krokant suikerlaagje     € 7,50
• Kaasplankje:
4 soorten kaas     € 8,50
• Koffie Vitellius:
koffie complet     € 5,00
• Irish coffee:
koffie – whisky - slagroom     € 5,00
• French coffee:
koffie - grand marnier - slagroom     € 5,00
• Spanish coffee:
koffie - liqor 43 - slagroom     € 5,00
Digestief     v.a. € 5.00
Grappa (diverse soorten)
- Trencello (Limoncello)
- Fernet Branca
- Averna
- Ramazotti
- Sambuca