à la carte

Voorgerechten:  

• Carpaccio:
van ossenhaas– pijnboompitten– Parmezaan- dressing € 13.50
• Antipasti:
bresaola-salami-pancetta-hert-eend-coppa di Parma-vijg-chutney € 15.00
• Passie voor vis:
gerookte paling-warm gerookte zalm-mousse-kruiden € 14.50
•Vitello tonnato:
kalfslende-tonijnmayo-kappertjes-paprika-rucola

€ 13.50

• Salade mozzarella:
buffelmozzarella-tomaat-basilicum-olijven € 12.00
• 2 Garnalenkroketjes:
Hollandse garnalen-peterselie-mayonaise € 13.00
• Risotto met lamsfilet:
lamshaas-tijm-rode wijn € 1400
• Lasagne van aubergine
tomaat-pesto-linzenpuree-kruiden-Parmezaan € 11.00
• Soep van paddenstoelen:
licht gebonden- eekhoorntjesbrood- shii take- oesterzwammen  € 7.00
• Mosterdsoep:

Gulpener mosterd

€ 6.50

 

 

Hoofdgerechten:

  Klein: Groot:
• Verse visfilet van de dag:
gegrild- witte wijnsaus- verse kruiden € 18.00 € 22.50
• Pasta garnalen:
pittig- tomaat- knoflook- venkel-kruiden € 18.00 € 22.50
• Pasta paddestoelen:
paddestoelen-rucola-truffelolie-rucola  € 16.00 € 18.00
• Tournedos:
medaillon van ossenhaas- pepersaus-pureet   € 24.00
• Vitellius schotel:

reepjes ossenhaas- drie sauzen- paddestoelen

  € 24.00
• Saltimbocca:
kalfshaas-salie-parmaham-rode wijnsaus   € 24.00
• Tonijn/coquilles:
steak-3 coquilles-prei-tomaat   € 24.00
   

Desserts

• Tiramisu:
de klassieke – mascarpone - koffie     € 8.00
• Dessert van de week:
iedere week anders     € 8,50
• Crème brulée:
vanille – room - krokant suikerlaagje     € 7,50
• Kaasplankje:
4 soorten kaas     € 8,50
• Koffie Vitellius:
koffie complet     € 5,00
• Irish coffee:
koffie – whisky - slagroom     € 5,00
• French coffee:
koffie - grand marnier - slagroom     € 5,00
• Spanish coffee:
koffie - liqor 43 - slagroom     € 5,00
Digestief     v.a. € 5.00
Grappa (diverse soorten)
- Trencello (Limoncello)
- Fernet Branca
- Averna
- Ramazotti
- Sambuca